GFW Forum

A meetingplace for all members and non-members of Green Free Will. Here we can discuss, connect and excange ideas together!


Annual meeting 23 april 19:00 at Café planet, be there! Details under Administration - Meetings, stay tuned!

  Studiecirkel: old school food cultivation / trädgårdsland / pallkragar / balkonglådor

  Share

  Christoffer

  Posts : 24
  Join date : 2015-01-25

  Studiecirkel: old school food cultivation / trädgårdsland / pallkragar / balkonglådor

  Post by Christoffer on 2015-02-21, 19:25

  My sisters and I are going to try and grow some potatoes, carrots and a lot of other stuff this summer in old school soil! I was thinking why not make it a proper studiecirkel.
  Who would like to join and just share thoughts, seeds and inspiration?

  Christoffer

  Posts : 24
  Join date : 2015-01-25

  Re: Studiecirkel: old school food cultivation / trädgårdsland / pallkragar / balkonglådor

  Post by Christoffer on 2015-03-17, 17:18

  Idag har vi träffats för att byta fröer och ideer om hur och var vi ska odla i år! Tillsammans hade vi minst femtio olika fröer så nu har vi alla minst så mycket som vi kan klara av. För er andra som också vill byta fröer kan vi ju ha med dem på även nästa träff. Vi har lite olika förutsättningar för odling men tillsammans får vi nog ihop en del olika platser. Här i stan blir det balkonger och pallkragar och så i trädgårdsland i Bjurholm (finns plats för fler där!) och eventuellt i Lögdeå i närheten av biodomen.
  Vi läste på oss och diskuterade en del olika förutsättningar för att grodda och effektivt odla olika växter som kräver olika miljöer samt samodling, eller companion planting som det också kallas. Här är en länk till en ganska bra lista https://jp162.wordpress.com/odling/samodling-lista/

   Current date/time is 2019-01-16, 07:40